muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

“Rock Your Life – Разтърси живота си”

15.10.2010 | секция: новини

Какво е общото между рок звездата Рудолф Шенкер и авторът на бестселъри Паулу Куелю? Как е създадена най-успешната немска рок група на всички времена? Как да постигнем щастие и успех в живота?
Отговорите на всички тези въпроси ще намерите в книгата на основателя и китарист на Scorpions, която излизе на българският пазар на 8 октомври 2010 г.
Кариерата на Рудолф Шенкер е доказателство, че трябва да живеем живота си така, както сами си го представяме, а не според очакванията на околните. Тайната на неговия успех е проста: „Прави каквото ти е забавно и се обграждай само с хора, които вършат добро.” Благодарение на тази философия по време на вълнуващото си пътешествие през годините Рудолф не само сбъдва всички свои мечти, но и го прави с усмивка и лекота.
С предговор от Паулу Коелю, „Rock Your Life” представлява една уникална комбинация от практични съвети за постигането на щастие и успех, духовна мъдрост и най-забавните истории от 40-годишната кариера на Scorpions. В нея Рудолф Шенкер ни показва как да „разтърсим живота си” и да осъществим към мечтите си тук и сега, защото в крайна сметка само това има значение.
„Всички ние сме част от системата и наша – само наша – е причината нещата да бъдат такива, каквито са – добри или лоши, големи или малки. Фактът, че държиш тази книга в ръцете си обаче, е знак, че си отворен за промяна и склонен към размисъл.”
Рудолф Шенкер
„Аз повярвах в невъзможното и – точно както при Рудолф – онова, с което са занимавам, ми доставя огромно удоволствие. Никога не трябва да забравяме едно – само благодарение на хората, които не са позволили да бъдат обезсърчени, днес имаме самолети, способни сме да летим по целия свят и разполагаме с компютри като този, на който пиша в момента.
И още нещо – имаме Scorpions!”

Паулу Куелю
„Rock Your Life – Разтърси живота си”
Автори Рудолф Шенкер с Ларс Аменд
Превод Николай Т. Василев
Цена 16 лв.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Rock-Your-Life-Raztarsi-zhivota-si~15~oktomvri~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.