muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Рудолф Шенкер ще раздава автографи по повод излизането на книгата му в България

22.10.2010 | секция: новини

Издателство „Махалото” и книжарници „Хеликон” имат удоволствието да съобщят, че часове преди концерта на легендарните Scorpions в София техният основател и китарист Рудолф Шенкер ще раздава автографи по повод излизането на книгата му „ROCK YOUR LIFE – РАЗТЪРСИ ЖИВОТА СИ” на български.
Събитието ще се състои в понеделник, 25 октомври 2010 г., от 14.00 ч. в книжарница „Хеликон – хотел България”, намираща се на бул. „Цар Освободител” №4. Вход свободен

Не пропускайте възможността да се запознаете с Рудолф Шенкер и в ролята му на писател. Малко известен факт е, че той всъщност е квалифициран електротехник, но рано в живота си решава, че ще се занимава единствено с неща, които му е приятно да прави. Неща като това да свири на китара и да основе най-успешната немска рок група на всички времена, както и да пише книги. Тайната на неговия успех е проста: „Прави каквото ти е забавно и се обграждай само с хора, които вършат добро.” Благодарение на тази философия по време на вълнуващото си пътешествие през годините Рудолф не само сбъдва всички свои мечти, но и го прави с усмивка и лекота. В София той ще раздава автографи за първата си книга, чийто предговор е написан не от кого да е, а от самия Паулу Коелю. Така „ROCK YOUR LIFE” се превръща в нов тип музикална биография, представляваща уникална комбинация от практични съвети за постигането на щастие и успех, духовна мъдрост и най-забавните истории от над 40-годишната кариера на Scorpions.
Първият превод на книгата е на български, за завист на многобройните фенове на Scorpions по цял свят, а корицата на българското издание се появи на първа страница на официалния уебсайт на групата.
Станете сред първите, които ще я прочетат и споделете емоциите около предстоящия последен концерт на Scorpions в България, който ще се състои на 25 октомври на стадион Академик-Плиска в София.
Очакваме ви.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Rudolf-shenker-shte-razdava-avtografi-po-povod-izlizaneto-na-knigata-mu-v-Balgariya~22~oktomvri~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.