muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

С музика за Сандра в Sofia Live Club

31.1.2011 | секция: новини

Сандра Младенова

Сандра Младенова

На 31 януари, в сърцето на София, на една сцена, в страхотна комбинация, ще се съберат най-добрите български музиканти.
Миналата неделя бяхме свидетели на какво са способни Tripple A, Ясен Зердев, N.A.S.O (ex Групата), Деница (Music Idol) и Voice Academy, когато се обединят в името на благородна кауза и застанат в светлината на прожекторите. В понеделник събитието ще бъде още по-голямо! Те излизат отново на сцена, а към тях се присъединяват Орлин Павлов, Б.Т.Р. и Nasekomix.
Много талант, ентусиазъм и спиращи дъха изпълнения ще ви посрещнат в Sofia Live Club този понеделник. Началото е в 20.00 ч. Благотворителен вход – 10 лв.
Бъдете с нас!

Събитието е част от серията благотворителни концерти от каузата Помогни на Сани. Тя стартира в средата на декември 2010 в помощ на Сандра Младенова – на 24 г., нуждаеща се от животоспасяваща трансплантация на стволови клетки в Израел.
Благодарение на усилията на приятели, познати, компании и отделни дарители до момента са събрани 210 000 от необходимите около 240 000 лева.
За повече информация: www.help-sandra.org
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/S-muzika-za-Sandra-v-Sofia-Live-Club~31~яnuari~2011/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.