muzikus.bg на facebook
Muzikus.bg homepage
новина

SENSER за втори път у нас през ноември с нов си албум

21.10.2009 | секция: новини

Senser

Senser

Популярните британци от Senser пристигат за втори път у нас, този път за собствено хедлайн шоу, за разлика от идването им през март, когато свириха в ролята на една от подгряващите групи на Soulfly. Предстоящият гиг ще се състои на 4-ти ноември, сряда в Блу Бокс от 20:30 ч. Поводът е появата на новия албум на Senser - "How To Do Battle", който излезе на 19-ти октомври.
Две напълно разностилни формации ще подкрепят хедлайн шоуто на Senser в София! Изборът за съпорт от българска страна беше изцяло поверен на британците. Bastardolomey ще имат правото на едночасов сет непосредствено преди Senser! Този проект е реализиран наскоро от музиканти от Panican Whyasker, Пиромания, Ebanizm и Mortal Remains начело с Димитър Василев – Нуфри. Зa съвсем кратко време и с няколко добре премерени изяви групата превръща безкомпромисния си и праволинеен твърд рок в абсолютно явление на родната ъндърграунд сцена. Bastardolomey определят стила си като експериментална смесица от метъл и индъстриъл. Повече за нея, включително видео и аудио, може да бъде открито в официалния профил в Myspace.
Изненадващо е участието на втората формация, която на практика ще открие концерта с малко над половинчасов сет. Става въпрос за перспективната и бързоналагаща се млада белгийска банда, наречена Koala. Стилът им е изключително разнообразен, като в групата смело преплитат рок с трип хоп и електроника, произтичащ от широката гама влияния оформили вкуса на музикантите покрай Ian Brown, Massive Attack, Unkle, David Lynch, Depeche Mode, Gorillaz, David Bowie, Bjork, Portishead, Underworld, The Cure...
Такова решение на организаторите от Строежа цели да провокира вкуса на публиката и търсенето на свежа авторска музика.
Билетите за събитието са вече в продажба в мрежата на Ticketstream.bg. Броят на предлаганите билети е общо 700!
Предварителна им продажба е на цена 25 лева, а на място и на съответната дата 4-ти ноември ще бъде на цена 30 лева.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/SENSER-za-vtori-pat-u-nas-prez-noemvri-s-nov-si-album~21~oktomvri~2009/
 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.