muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

СКА бандата Yellow Cap отново в България на 3-ти септември

16.8.2010 | секция: новини

Може и да ги помниш – 10-тина веселяка с бели костюми и зелени вратовръзки от Германия, които заедно представляват една доста добра ска / рокстеди / реге комбинация, позната с името Yellow Cap и вече бяха веднъж в България преди почти година. Вече се готвят за поредното си турне и концерта им в София на 3-ти септември (петък). Самата обиколка е по случай новия им албум с участието на Dr. Ring Ding.
Мястото е напълно обновения „М...аймунарник” в Борисовата градина, който вече носи името „Pork Pie”.
Освен това преди и след изпълнението на Yellow Cap ще ни забавляват момчетата от Wash Wash Dirty Sound System и Dopotamix Sound Pista.
Подобаващ финал на лятото!
Начало на веселбата – 20:00 часа, вход – само 5 лева!
Турнето на Yellow Cap е по случай четвъртия им албум, който носи заглавието „Like it or not” и е продуциран от самия Dr. Ring Ding, като той взема и участие в него. Бандата съвсем заслужено може да носи титлата "оркестър" с този си състав, а истинското признание идва с някои от следните факти: над 10 години на сцена, четири издадени албума, концерти в половин Европа и съвместни изяви със светила на ска и реге музиката като Desmond Dekker, Laurel Aitken, The Toasters, The Busters, Bluekilla, Rude & Visser (aka Mr Review), Court Jester Crew, Culcha Candela, Nosliw, Pothead, Letzte Instanz и т.н.
А ако още не знаеш как звучат Yellow Cap – скато е основата, а след него ще се натъкнеш на съставки от пънк до реге и от рок до джаз. Мелезът, който се появява е адски танцувален и лесно можеш да се запознаеш с него – просто цъкни на www.yellow-cap.com или www.myspace.com/yellowcapska.
3-ти септември, София, клуб „Pork Pie”, 20:00 часа, 5 лева
Yellow Cap (Германия) + Wash Wash Dirty Sound System + Dopotamix Sound Pista
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/SKA-bandata-Yellow-Cap-otnovo-v-Balgariya-na-3ti-septemvri~07~avgust~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.