muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

SPIRIT of Burgas 2010 с номинация за UK Festival Awards

23.9.2010 | секция: новини

След като през изминалата година най-мащабният музикален фестивал на България – SPIRIT of Burgas получи номинация в категория Best Overseas Festival на UK Festival Awards, тази година фестът е уважен отново от същите награди в същата тази категория. 3-годишният SPIRIT of Burgas има шанс да грабне приза в състезание с такива утвърдени от години големи събития каквито са Amsterdam Dance Event, Global Gathering, Exit, Sziget и др.
За да подкрепите най-голямото по мащаб музикално изживяване на територията на България, дайте своя вот за SPIRIT of Burgas на www.festivalawards.com в категорията Best Overseas Festival. След кратка и бърза регистрация на сайта на Британските фестивални награди, е достатъчно само едно кликване, за да дадете своя глас за българския фестивал, успяващ да създаде по-добър имидж на страната ни в Европа и света. Нещо повече – гласувайки, получавате потенциалната възможност да спечелите 2 билета за всеки спечелил награда фестивал!
UK Festival Awards ще се раздават на гала церемония, която ще се случи на 18 ноември в Лондонската футуристична зала “O2”. До тогава гласувайте за SPIRIT of Burgas!
С третото си издание SPIRIT of Burgas показа, че с всяка година се развива и това няма как да не бъде забелязано от европейската музикална общност. Всъщност тя му отдаде своята почит още след първата му поява през 2008г. Тогава той бе номиниран за Best European Festival. През миналата, 2009 г., събитието бе посочено от „Таймс” за една от 20-те най-добри фестивални дестинации, а програмата му бе разпространена в европейската мрежа на MTV в 16 страни. SPIRIT of Burgas намери мястото си и в списъка на номинираните за Best Medium Sized Festival на първите European Festival Awards през януари тази година.
С тазгодишното си издание SPIRIT of Burgas показа, че с всяка следваща година фестът се развива и като качество на сцените и звука, и като цялостна организация. Присъствието на такива артисти като The Prodigy, Apollo 440, DJ Shadow, Unkle, Serj Tankian, Gorillaz Sound System и Grandmaster Flash събра рекорден брой публика на плажа в Бургас.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/SPIRIT-of-Burgas-2010-s-nominatsiya-za-UK-Festival-Awards~23~septemvri~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.