muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

SPIRIT of Burgas в топ 10 на UK Festival Awards

14.10.2010 | секция: новини

За втора поредна година българският фестивал SPIRIT of Burgas успя да се нареди сред най-добрите фестивали в света в категорията BEST OVERSEAS FESTIVAL на UK Festival Awards. С едва второто си издание от 2009г., музикалният форум намери място сред номинираните за британските фестивални награди. Тази година успехът е още по-голям, защото SPIRIT of Burgas се нарежда в топ 10 Best Overseas Festivals, благодарение на многобройните гласове, дадени за него. Радващ е факта, че един млад български фестивал е повод за създаване на общност от хора, които подкрепят една позитивна кауза. А каузата е в България да се случва голямо по мащаби събитие с международна културна стойност и отзвук, събитие, което обединява на едно място, по едно и също време, хора от различни възрасти и с различни интереси.
Гласуването за определяне на финалистите сред 10-те номинирани във всяка една категория на UK Festival Awards продължава до 27 октомври на www.festivalawards.com. Победителите ще бъдат обявени на 18 ноември 2010г. на официална церемония в Лондон. Всеки, който даде своя вот, има шанс да спечели 2 V.I.P. билета за всеки от фестивалите - победители в надпреварата.
Подкрепата с личния вот за SPIRIT of Burgas за UK Festival Awards е не просто подкрепа за най-мащабния музикален фестивал на страната ни, но и стъпка в изграждане на позитивния имидж на България.
Към апела за гласуване в подкрепа на SPIRIT of Burgas се присъединява и екипът на марката Beck’s. Тази година немска марка бира №1 в света партнира на третото и най-успешно до момента издание на фестивала.
„Да бъдем партньори на събитие като Spirit of Burgas за нас беше изключително удоволствие и признание. Радваме се, че Beck’s беше част от атмосферата на най-силното до момента издание на фестивала”, коментира Василена Даскалова – бранд мениджър на Beck’s в Каменица АД. „Номинацията в категорията BEST OVERSEAS FESTIVAL на UK Festival Awards е логично признание за усилията на организаторите и целия екип, който направи възможно подобно мащабно събитие. Давайки своя глас за фестивала, музикалните фенове изразяват своята положителна оценка и към всички тях. А това определено мотивира организаторите на SPIRIT of Burgas и неговите партьори за все по-вълнуващи музикални предизвикателства и през следващите години”, допълва Василена Даскалова.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/SPIRIT-of-Burgas-v-top-10-na-UK-Festival-Awards~14~oktomvri~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.