muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Саша Барон Коен ще се превъплъти във Фреди Меркюри

25.10.2010 | секция: новини

Фреди Меркюри, Саша Барон Коен

Фреди Меркюри, Саша Барон Коен

Питър Морган, сценаристът на понастоящем възникващия филм за живота на Фреди Меркюри, е споделил някои подробности за подготвяната творба. Вече е известно, както това че в ролята на починалия певец на Queen ще се превъплъти британският комик Саша Барон Коен, така и каква ще бъде централната тема в сюжета на Морган.
„Не исках да пиша сценарий за СПИН или за взаимоотношенията на Меркюри с колегите му в групата“, казва Морган. „В живота му обаче има период, когато за известно време той напуска групата и след това отново се завръща в нея. Сякаш показва, че вече не може да понася своето семейство в лицето на групата. Именно на този момент ще наблегне филмът.“
В работата по филма участват и останалите членове на Queen. За соундтрака ще се погрижат имено китаристът Брайън Мей и барабанистът Роджър Тейлър. Във филма ще звучат песни както от репертоара на Queen, така и от соло кариерата на Меркюри.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Sasha-Baron-Koen-shte-se-prevaplati-vav-Fredi-Merkyuri~25~oktomvri~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.