muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Силви Вартан ще представи нов албум в НДК

20.10.2009 | секция: новини

Sylvie Vartan

Sylvie Vartan

Дългоочакваният концерт на Силви Вартан в София ще се състои на 28-ми октомври (сряда) в зала 1 на НДК. Той ще се проведе в рамките на ежегодния фестивал Мюзик Джем 2009.
Настоящото турне на примата на френската поп музика е посветено на последния й албум. То стартира с няколко концерта в Париж в прочутата зала Олимпия. Гастролът включва около 30 европейски концерта и ще продължи до март 2010г.
Събитието се осъществява със специалната подкрепа на Сосиете Женерал Експресбанк по случай своя десетгодишен юбилей. Организатор на шоуто е София Мюзик Ентърпрайсис.
В деня след концерта звездата ще се посвети на благотворителна дейност. Тя е част от програмата на асоциация „Силви Вартан за България”, чиято дейност се изразява в дарения за болнични заведения.
По повод предстоящия си концерт в зала 1 на НДК Силви Вартан споделя нетърпението да посети отново родната си страна и да се срещне с любимата си публика. Билети за концерта могат да бъдат закупени на цени от 30 до 80 лева от касите на Тикетпро България в цялата страна и онлайн на Ticketpro.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Silvi-Vartan-shte-predstavi-nov-album-v-NDK~20~oktomvri~2009/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.