muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Софийска филхармония на една сцена със Стинг в София

20.4.2011 | секция: новини

Стинг

Стинг

Вече е известен симфоничният оркестър, който ще има удоволствието да застане на една сцена със Стинг на стадион „Георги Аспарухов”, на 7 юни тази година. Това ще са изключителните професионалисти от Националния филхармоничен оркестър, които най-вероятно ще придружат звездата и по време на концерта му в Румъния.

Софийска филхармония

Софийска филхармония


Софийската филхармония е най-големият и най-стар симфоничен оркестър у нас. През дългогодишната си творческа кариера, филхармонията работи с някои от най-изтъкнатите имена на световната класическа музикална сцена, а в състава й влизат едни от най-изявените български музиканти. Репертоарът й обхваща творби от цялата световна музикална история до най-съвременните произведения. Националният филхармоничен оркестър е високо ценен от гостуващите у нас по покана на София Мюзик Ентерпрайсис звезди на световната рок и поп сцена.

Сара Хикс

Сара Хикс


На 7 юни, на стадион „Георги Аспарухов” пред Софийската филхармония ще застане младата американка Сара Хикс, която придружава Стинг на част от концертите от Symphonicity Tour 2011. Сара Хикс е от новото поколение млади диригенти, които развиват с лекота многообразието на музикалната си кариера, като смело отварят врати на новаторския творчески подход в класическата музика. Кариерата й я отвежда пред много престижни симфонични оркестри в САЩ, Европа и Азия, измежду които Националната филхармония /САЩ/, Чикагския симфоничен оркестър, Симфоничния оркестър на Сан Франциско, Филхармонията на Лос Анджелис, Детройтският симфоничен оркестър, Филхармонията на Кореа и много други.
Билети за концерта на Стинг на 7 юни 2011г., който ще се проведе на стадион „Георги Аспарухов”, все още могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро и неговите партньори, както и онлайн на www.ticketpro.bg.
Изключително успешното турне на Стинг беше удължено с още няколко дати в Европа и Азия. Мениджмънта му обяви днес, че звездата ще посети и град Казан, Русия на 2 юни. Многобройните му местни почитатели бяха резервирали огромно количество билети за официалния му фен клуб там.
Творчеството на Стинг предизвиква огромен интерес навсякъде по света, а публиката няма търпение да стане част от лятната магия наречена Symphonicity Tour 2011.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Sofiyska-filharmoniya-na-edna-stsena-sas-Sting-v-Sofiya~20~april~2011/
 

Mнение

общ брой: 1

work99  work99

     
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.