muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Soundgarden не изключват записването на нов албум, нито на турне

30.8.2010 | секция: новини

Soundgarden

Soundgarden

Крис Корнел, певецът на Soundgarden, не изключва възможността през следващата година групата да запише нов албум и да тръгне с него на турне. След съобщението за издаването на нова компилация с название “Telephantasm”, това беше най-честият въпрос, който журналистите задаваха на групата по време на тазгодишния фестивал Лолапалуза в Чикаго.
„Целта ни е да работим по неща, с които искаме да се занимаваме, без значение дали става дума за концерти, нови песни или цял нов албум. Ще видим кога всичко това ще се превърне в реалност“, заявява тайнствено Корнел.
Групата в състав Крис Корнел (вокали), Ким Тайъл (китара), Бен Шепърд (баскитара) и Мат Камерън (барабани) оповести завръщането си на сцената на 1 януари тази година. Оттогава е направила само три концерта.
Гореспоменатата компилация „Telephantasm” ще излезе на 28 септември по случай издаването на „Guitar Hero 6”. Ще съдържа известни хитове и редки записи, които досега са се появявали само на мини-албуми и концертни записи. Ще открием и досега неиздаваното парче „Black Rain”, записано по време на работата върху албума „Badmotorfinger”.
Между песните, които досега не са се появявали на дългосвирещи албуми на групата, ще бъдат парчета като „Flower” (от програмата BBC Session), „Room A Thousand Years Wide” (сингъл версия), „Pretty Noose” (концертен запис), „Blow Up The Outside World” (от предаването на MTV „Live N’Loud”) и „Black Rain”.
На DVD-то ще открием непубликувани видео версии на песните „Flower 2”, „Hands All Over”, „My Wave”, „The Day I Tried To Live”, „Black Hole Sun”, „Fell On Black Days” и „Superunknown”.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Soundgarden-ne-izklyuchvat-zapisvaneto-na-nov-album-nito-turne~16~avgust~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.