muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Spandau Ballet се събират отново и подготвят албум и турне

5.10.2009 | секция: новини

Spandau Ballet - True

Spandau Ballet - True

Тази година се навършват двадесет и пет години от издаването на един от класическите албуми на британската ню-романтик вълна - True oт Spandau Ballet. Същевременно се навършват и двадесет години от издаването на последния албум на групата Heart Like a Sky. Spandau Ballet ще отпразнуват годишнината с издаването на нов албум и ще предприемат голямо турне. Групата е записала отново своите най-големи хитове като True, Gold, Only When You Leave, Through The Barricades и две нови песни. Една от тях - Once More, ще излезе като сингъл към новия албум, който ще бъде на пазара от ноември. В края на октомври Spandau Ballet ще направят три концерта в Лондон, а догодина ще предприемат световно турне.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Spandau-Ballet-se-sabirat-otnovo-i-podgotvyat-album-i-turne~05~oktomvri~2009/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.