muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Според Soundgarden не става дума за къмбек

4.10.2010 | секция: новини

Soundgarden

Soundgarden

В първият ден от настоящата година американската група Soundgarden публикува съобщение, че се завръща към активна концертна дейност. Поради факта, че в средата на 90-те години съставът прекъсна дейността си, новината естествено бе посрещната с огромен интерес и музикалният свят я определи като къмбек. Певецът Крис Корнел обаче не счита активирането за истинско завръщане на групата.
„Мисълта, че това е завръщане на сцената, ми се вижда странна. Тогава официално прекъснахме дейността си, така че сега не възприемам ситуацията като завръщане, защото взаимоотношенията ни не са се подобрили. Имам чувството, че просто сме имали по-дълга почивка. Струва ми се сякаш съм бил през цялото това време в групата“, споделя Корнел.
Soundgarden в крайна сметка не са и особено дейни. От началото на годината са направили само три концерта: през май в Сиатъл, а през лятото в Чикаго и на фестивала Лолапалоза.
На 28 септември излезе компилацията “Telephantasm”, която съдържа и една досега неиздавана песен “Black Rain”.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Spored-Soundgarden-ne-stava-duma-za-kambek~04~oktomvri~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.