muzikus.bg на facebook
Muzikus.bg homepage
новина

Стивън Тайлър ще се подложи на лечение

30.12.2009 | секция: новини

Aerosmith

Aerosmith

Вокалистът на американците Aerosmith Стивън Тайлър не е имал намерение да напуска групата. За да остане и занапред неин пълноправен член, той възнамерява да се подложи на лечение.
През последните седмици често се спекулираше с проблема между Тайлър и Aerosmith. Колегите на известния изпълнител няколко пъти оспорваха способността му да работи в групата и го известиха, че е нужно да се погрижи за здравето си. Писа се вече и за това, че може да бъде заменен от певеца Лени Кравиц. Тайлър обаче твърдо отхвърли тази възможност. Сега вече пое инициативата и обяви, че възнамерява да се подложи на лечение за освобаждаване от зависимостта си от дрогата.
„С помощта на семейството си и лекарите възнамерявам да преодолея този проблем, за да мога да пея и да записвам нови парчета с Джо Пери, Джоуи Крамър, Том Хамилтън и Брад Уитфорд. Обичам Aerosmith и искам да остана вокалист на групата”, заяви Тейлър.
61-годишният певец отхвърли факта, че групата планира двегодишна пауза. „Ще се заемем с работа, веднада щом се справя с проблемите си”, каза той.
Последният албум „Honkin' On Bobo" на Aerosmith, обхващащ серия кавъри, е издаден през март 2004 година, а последният студиен албум Just Push Play се появи на пазара три години по-рано, през 2001 година.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Stivan-Taylar-shte-se-podlozhi-na-lechenie~30~dekemvri~2009/
 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.