muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Stratovarius за първи път в София! Забиват в зала “Христо Ботев” на 24-ти януари 2010

31.10.2009 | секция: новини

Stratovarius

Stratovarius

Финланската пауър-метъл банда Stratovarius ще гостува за първи път в България на 24-ти януари 2010г. в столичната зала “Христо Ботев”. Това ще се случи в рамките на световното им турне, което ще продължи до началото на февруари 2010-та. Поводът на обиколката е последният им албум "Polaris", появил се на пазара в края на м.май тази година. Организатор е новата промоутърска компания Loud Concerts. Билетите с промоционална цена вече са изчерпани, а останалите в момента са с цена 30лв. В деня на концерта ще се продават по 35 лв. Можете да ги намерите в мрежата на Ticketstream.bg, магазините на Office1Superstore, М-Тел, М-Свят и в Билетен център в НДК.
Stratovarius е една от най-известните финландски метъл групи, а стилът им е смесица от елементи на пауър и симфоничен метъл. Бандата се събира през 1984г. в Хелзинки, а първоначалното й име е Black Water . На следващата година се преименува на Stratovarius - съчетание между „Страдивариус“ - една от най-прочутите марки цигулки и „Стратокастър“ - известна марка китари. До днес групата има продадени над 2,5 милиона копия от общо дванадесетте си студийни албума. В момента Stratovarius е в състав: Timo Kotipelto (вокали), Matias Kupiainen (китара), Lauri Porra (бас) и Jörg Michael (ударни), Jens Johansson (кийборд).
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Stratovarius-za-parvi-pat-v-Sofiya-Zabivat-v-zala-Hristo-Botev-na-24ti-yanuari-2009~31~oktomvri~2009/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.