muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Световноизвестният топ DJ Josh Gabriel се превръща в българин по собствено желание

10.12.2010 | секция: новини

Josh Gabriel се завръща в България на 17 декември, този път за да застане зад пулта на клуб Chervilo. С поредното си идване у нас, той възнамерява да финализира и процедурата по получаване на български паспорт. Josh e твърд в решението си да стане българин. И това е провокирано на първо място от факта, че има български корени, а след това и заради начина, по който се чувства, когато стъпи на тукашна земя. Gabriel е вдъхновен от България и клубната публика тук за първи път по време на свой гиг на Cacao Beach през лятото на 2006г. Онази нощ е повратната точка в желанието му да свърже живота си със страната ни. „Винаги, когато някой ме попита къде съм прекарвал най-добре и кое е най-силното ми участие, без да се замислям отговарям, че това е България!” – споделя Josh.
Той е на клубната сцена от началото на 80-те години на миналия век – времето, в което тя се е формирала такава, каквато я познаваме днес. Josh е идейния мозък на проекта Gabriel & Dresden – иновация за времето си от съчетание на DJски сет и синтове. Заради постиженията в електронната денс музика, е попадал сред двайсетицата на престижната класация на DJ Mag Top 100. В този смисъл съвсем скоро ще можем с гордост да заявим, че DJ българин е бил сред първите в този чарт. Новата – 2011 година ще донесе на Josh Gabriel подарък под формата на български паспорт, а на България – един уникален музикален талант. Затова и срещата с него на 17 декември в клуб Chervilo не е за изпускане.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Svetovnoizvestniyat-top-DJ-Josh-Gabriel-se-prevrashta-v-balgarin-po-sobstveno-zhelanie~10~dekemvri~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.