muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Световното турне на Alice Russell започва от България

19.10.2009 | секция: новини

Alice Russell

Alice Russell

Британската соул звезда Alice Russell пристига на 24-ти октомври в София, за да гостува на специалното музикално събитие Bushmills Brothers with soul. С това стартира турнето по представянето на новия си албум Pot of Gold, няколко дни след световната му премиера в Лондон.
В зала Универсиада българската публика ще може на живо първа да чуе новите парчета на Alice Russell и невероятния й глас. Alice Russell признава, че музикалното й развитие е повлияно от Eva Cassidy, Stеvie Wonder, Aretha Franklin и Jill Scott, и въпреки честите сравнения с Amy Winehouse, даровитата изпълнителка има собствен стил. Кавърите й на парчетата на Seven Nation Army и Crazy са еднакво популярни с оригиналите си. Не робува на стилове и умело съчетава блус и меланхоличен соул, фънк, госпъл и джаз.
След Alice Russell на сцената ще се появят и Nightmares on Wax Soundsystem, които пристигат у нас с две MC-та. Изпълняват авторска музика, комбинация от чил аут, хип-хоп, соул и дъб и атрактивно сценично поведение.
Обединени от соул звученето, концертните изпълнения на Alice Russell и Nightmares on Wax Soundsystem ще превърнат събитието в музикален празник.
Билетите за Bushmills Brothers with soul се продават на цена от 20 лв. в мрежата на eventim.bg, а в деня на провеждането ще бъдат по 25 лв.
Начален час – 19:00. На събитието няма да бъдат допускани гости с професионални фотоапарати и камери.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Svetovnoto-turne-na-Alice-Russell-zapochva-ot-Balgariya~19~oktomvri~2009/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.