muzikus.bg на facebook
Muzikus.bg homepage
новина

T-Rock TV стартира след 10 дни

31.1.2011 | секция: новини

Телевизия T-Rock TV гарантира истински рок 24 часа в денонощието и специализирани предавания посветени на различните стилове.
T-Rock TV стартира на 10 февруари с разнообразен, но винаги истински рок, Unplugged концерти на български групи и специализирани предавания. Телевизията ще покаже многото лица на рок музиката и ще работи в подкрепа на българската рок сцена.
Новата музикална телевизия ще представя рок културата от последните четири десетилетия - Classic Rock и Heavy Metal, Alternative, Modern, Punk Rock, Mainstream rock, Britrock и други. T-Rock TV активно ще подкрепя българската рок музика, без да се страхува да покаже ъндърграунд културата у нас.
Програмен директор на T-Rock TV е Евелина Павлова - човек с дългогодишен опит в музикалните електронни медии. Тя е била програмен директор на радиостанциите Mila Gold, FM+ и Star FM, а сега приема проекта като ново предизвикателство и вярва, че рок музиката има много лица и феновете ще се радват да ги видят.
“T-Rock TV е първият от поредица телевизионни проекти, които ще стартират в портфолиото на TMG. Целта ни е да предложим на зрителите различни канали за забавление и развлечение и да приложим стил на работа, нов за медийния пазар у нас.” сподели Михаил Въжаров, маркетинг мениджър на TMG.
Екипът на T-Rock TV вярва, че рокът е музиката, която има силата да обединява и разчита на активна комуникация с феновете и колегите от останалите рок медии.
T-Rock TV ще се разпространява в основен пакет на водещи телекомуникационни (кабелни и IPTV) оператори.
За нова информация относно T-Rock TV може да следите и онлайн на следните адреси:
www.trock.bg
www.facebook.com/trocktv
www.twitter.com/trockbg
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/TRock-TV-startira-sled-10-dni~31~яnuari~2011/
 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.