muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

The Stranglers отправят извинителна нота към организаторите и публиката на SPIRIT of Burgas

7.8.2010 | секция: новини

The Stranglers

The Stranglers

The Stranglers, които имаха огромното желание да са сред участниците на SPIRIT of Burgas 2010, изпратиха извинителна нота до организаторите и публиката на фестивала, в която със съжаление уточняват, че няма да имат възможност да станат част от събитието.
Ето какво гласи съобщението от мениджмънта на групата:
„До цялата публика на SPIRIT of Burgas,
С огромно съжаление искаме да ви съобщим че The Stranglers нямат възможност да свирят на фестивала Spirit of Burgas този август, поради обстоятелства, които са извън контрола на групата. Cрещнахме непредвидени затруднения, поради които групата няма възможност да влезе в графика на фестивалното шоу. Искаме да благодарим на организаторите за тяхното разбиране в създалата се ситуация. Това решение няма каквото и да е отношение към организаторите на SPIRIT of Burgas. Групата би се радвала да получи покана да свири на фестивала в близко бъдеше и пожелава на екипа успех в предстоящото лятно събитие.
от Мениджмънта на The Stranglers”

Третото издание на фестивала SPIRIT of Burgas ще се състои на 13, 14 и 15 август на териорията на Централния плаж на град Бургас.
Потвърдени остават гига на хедлайнерите The Prodigy в първата фестивална вечер, подгрявани от Apollo 440, и последвани от DJ Andy C и MC GQ (Ram Records/UK). Със сигурност ще станем съпричастни на сета на DJ Shadow в нощта на 14 август и на грандиозния финал на 15 август с аудио-визуалното шоу на Gorillaz Sound System (DVJ), както и с присъствието на мулти-функционалния Serj Tankian от прочутите System of a Down.
Основен партньор на SPIRIT of Burgas тази година е най-продаваната немска марка бира в света и в България - Beck’s. Подкрепата на най-значимите музикални събития е част от философията на Beck’s. Марката има своя собствена музикална платформа – Beck’sperience, чрез която традиционно партнира на най-добрите от световната и българската музика имена и по този начин предоставя на феновете си забавление на безкомпромисно високо ниво. Само през последните две години марката направи възможни гостуванията на Lenny Kravitz, Snoop Dogg, John Digweed и много др. През последните години Beck’s се наложи като неизменна част от живота на модерните млади хора и като синоним на лайфстайл и гаранция за уникални музикални преживявания.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/The-Stranglers-otpravyat-izvinitelna-nota-kam-organizatorite-i-publikata-na-SPIRIT-of-Burgas~07~avgust~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.