muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Them Crooked Vultures планират кариера

31.12.2009 | секция: новини

Them Crooked Vultures

Them Crooked Vultures

Them Crooked Vultures е ново име на световната музикална сцена, но бързо се издигнаха до най-високите й нива. Американците издадоха преди един месец едноименния си дебютен албум и вече официално се стремят се към бъдещи щастливи творчески години.
Them Crooked Vultures, това е мястото за среща на изпълнители като барабаниста Дейв Грол, участвал в състава на Nirvana и Foo Fighters, басиста Джон Пол Джоунс, който през 60-те и 70-те години заедно със своите изтъкнати колеги направи известна групата Led Zeppelin, и по-късно стана блестящ продуцент и студиен музикант и Josh Homme, който е участвал в съставите на групите Kyuss, Queens Of The Stone Age и Eagles Of Death Metal.
„Достатъчно е тримата да се съберем в студиото и аз съм сигурен, че нещо ще се получи", обяснява Грол елементарната философията на групата. „Не смятам, че ще запишем пет, шест или седем албума. Смея да твърдя само, че всички сме заредени с ентусиазъм да тръгнем на турне и вече си говорим за записите на следващия ни албум. Смятаме да останем тук за дълго. "

Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Them-Crooked-Vultures-planirat-kariera~31~dekemvri~2009/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.