muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

U2 подготвят нов албум и нов проект

12.10.2009 | секция: новини

U2

U2

Наскоро в интервю за списанието Rolling Stone музикантите от ирландската група U2 откриха някои свои планове за близкото бъдеще. Към тях спада и нов албум с работно заглавие "Songs Of Ascent". Китаристът на групата Едж /The Edge/ казва, че групата има записан интересен материал, който не е довършен. Става въпрос и за няколко песни, над които групата е работила преди време с продуцента Рик Ръбин. Някои от тях влизат и в бъдещите планове на групата и U2 са решили да продължат работата си върху тях. Едж твърди, че с колегите си смятат отново да работят с продуцента Браян Ино. Освен работата над нови песни и материал останал от записите на скоро издадения албум "No Line On The Horizon", фронтменът на групата Боно и китаристът Едж работят над още един проект, конкретно мюзикъла “Spider-Man", чиято подготовка върви с доста бързо темпо.
Членовете на U2 добавят, че сами не знаят кога ще бъдат довършени новите проекти и кой от тях ще предложат на слушателите като първи. Коментарът на Едж е: “ Искаме да издадем новия албум без много протакане. Не мисля, че всичко, ще трае толкова дълго, както при подготовката на последния ни албум”.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/U2-podgotvyat-nov-album-i-nov-proekt~12~oktomvri~2009/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.