muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Уайклив Джийн обмисля кандидатурата си за президент на Хаити

5.8.2010 | секция: новини

Уайклиф Джийн

Уайклиф Джийн

Уайклиф Джийн, на когото най-напред донесе популярност участието в групата Fugees, а по-късно и от соло проектите му, обмисля кандидатурата си за президент на Хаити. Музикантът бил събрал всички документи, необходими за подобна крачка. Засега обаче все още не е категорично решен, че действително ще се включи в борбата за поста президент на страната, която през януари бе унищожена от земетресение.
Крайната дата за подаване на кандидатурите в президентските избори е 7 август. Самите избори за планувани за 28 ноември. Всеки кандидат трябва да отговаря на няколко изисквания. Трябва например да е живял поне пет години без прекъсване в Хаити, да притежава недвижимо имущество в страната и никога да не приеме гражданство на друга държава.
37-годишният Уайклив Джийн е роден в Хаити, но е израстнал в нюйоркския квартал Бруклин. Неговият чичо Раймонд Алсид Джоузеф е от 2005 г. посланник на Хаити в САЩ.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Uaykliv-Dzhiyn-obmislya-kandidaturata-si-za-prezident-na-Haiti~05~avgust~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.