muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Вокалистът Николай Бакалов напусна Gravity Co.

28.12.2009 | секция: новини

Николай Бакалов

Николай Бакалов

Gravity Co. публикуваха следното съобщение в официалния си профил във Facebook:
„Бандата се разделя с екс-фронтмена и няма да работи повече с него. Причина за това решение са непреодолими музикални и естетически различия, както и недостатъчната ангажираност на певеца в работата на групата.”
Николай беше в групата 2 години на мястото на Явор Захариев, като за този период Gravity Co. се изявиха на редица международни фестивали и получиха 4 награди, сред които и "Група на десетилетието" от телевизия ММ. За съжаление това се оказа недостатъчно за Николай.
„Той така и не можа да схване в дълбочина нашата музика. Отдаваме желанието му да стане част от групата на опит да спечели евтина популярност, а не да бъде артист, който изразява себе си чрез изкуството. Явно и той разбра, че не притежава необходимите качества, за да бъде част от Gravity Co., затова се разделихме," споделя китаристът на групата, Иво Чалъков. "Продължаваме да работим усилено по новия си албум и вярваме, че този път ще намерим своя човек. Ако смяташ, че това си ти, пиши ни на instinct@gravityco.com."
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Vokalistat-Nikolay-Bakalov-napusna-Gravity-Co~28~dekemvri~2009/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.