muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

За първи път на фестивала SPIRIT of Burgas български музиканти стават посланици на I Can Too

11.8.2010 | секция: новини

D2

D2

За втора поредна година един от най-добрите летни Eвропейски фестивали SPIRIT of Burgas подкрепя организация И АЗ МОГА, като й дава възможност да развива и разпространява социалните си идеи и инициативи сред всички гости на фестивала и фенове на българска и световна музика.
На 13, 14 и 15 август И АЗ МОГА ще има свой щанд (изграден със съдействието на CASE) на територията на фестивала, откъдето всеки може да си купи тениска или картички I Can Too.
За най-запалените фенове на българската музика, I Can Too и SPIRIT of Burgas имат специална изненада.
Освен че ще забият подобаващо на голямата сцена на фестивала, едни от най-популярните български банди D2, Остава, Gravity Co., Baby Face Clan, Hi Time и младата поп-певица Ruth са лица на И АЗ МОГА и едни от първите й привърженици. Като посланици на идеите на фондацията, музикантите ще продават тениски I Can Too и ще разказват за предстоящите цели и инициативи на И АЗ МОГА. Нещо повече – всеки фен може да получи и автограф от любимците си на специалните I Can Too картички с техни визии.
Средствата от продажбата на аксесоари I Can Too се набират във фонд за Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив.
Join SPIRIT of Burgas…Be I Can Too!

Остава

Остава


Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Za-parvi-pat-na-festivala-SPIRIT-of-Burgas-balgarski-muzikanti-stavat-poslanitsi-na-I-Can-Too~11~avgust~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.