muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Завръщането на Godflesh

31.12.2009 | секция: новини

Godflesh

Godflesh

След осемгодишно отсъствие на музикалната сцена отново се завръщат пионерите на индустриалния метъл британската формация Godflesh. Групата, за която преди години Кърк Хамет от Metallikа заяви, че е най-доброто, което съществува, ще се появи през юни 2010 г. на сцената на френския фестивал Hellfest. Засега това е единственият им концерт, анонсиран за следващата година, но в света на музиката се говори усилено, че ще бъдат добавени и други такива.
Godflesh ще бъдат възродени само от двамата членове, основали групата. Това са Justin K. Broadrick (китара, вокали, програмиране) и G.C. Green (бас), като на сцената ще им асистират редица технически устройства. Групата е създадена в Бирмингам през 1988 г. и до разпадането си, за четиринадесет години съществуване, е успяла да издаде шест студийни албума. Broadrick е известен преди това като член на грайндкор групата Napalm Death и при това е получавал сериозни предложения от групи като Faith No More и Danzig. Когато през 2002 г., година след изданието на последния си албум Hymns, Green напуска състава на групата, Godflesh приключват съществуването си.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Zavrashtaneto-na-Godflesh~31~dekemvri~2009/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.