muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
упътване

Искам да изтрия профил от базата данни.

  1. В случай, че става дума за профил, който досега е бил под Ваше управление, задайте това изискване в полето „съобщения за редакцията” във формуляра за регистриране – с евентуално излагане на причините и го изпратете на администратора (бутон „Изпрати актуализациите”). Администраторът въз основа на тази информация няма да представя профила нито на публичен показ на портала Muzikus.bg.

  2. В случай, че става дума за профил, към който нямате достъп, съобщете ни за това изискване с и-мейл на адрес: и в съобщението си представете основанията за това изискване, данни за връзка с Вас и наименованието на профила във вида,в който е публикувано на портала (евентуално и категорията, към която е разпределена). Имейлът, от който ще изпратите съобщението, е един от идентификационните белези за администратора. Ако профилът не е причислен към друго лице, администраторът ще обработи молбата Ви, ще внесе регистрацията за архива и ще Ви уведоми за този факт.
  3. Става ли дума за информация за концерт, която е била по погрешка или неправилно включена във Вашия профил и нямате възможност да я изтриете, по всяка вероятност профилът не е причислена към Вашия акаунт. Опитайте според по-долу приведените линкове за помощ и упътване да приведете профила под свое управление – изтрийте информацията и концерта. Или се свържете с администратора на адрес и в съобщението приведете точното описание на вашето изискване, основанията си за него и данни за връзка с Вас. Администраторът ще обработи молбата Ви и ще извърши необходимите поправки.
 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.