muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
упътване

Не съм регистриран потребител на портала Muzikus.bg и искам да добавя концерт в базата данни:


Добавянето на концерт в базата данни изисква регистрация на нашата страница и създаване на профил на група, клуб или фестивал
Можете да се регистрирате на тук, повече за създаване на профила ще можете да намерите в помощното меню.


Аз съм регистриран потребител на портала Muzikus.bg и искам да добавя концерт към профила си:


Препоръчваме да си принтирате тази упътваща страница и да се върнете към прозореца, от който сте отворили помощното меню. Или да минимизирате прозореца с това упътване и да продължите според първоначалното упътване.

1. В регистрационния формуляр (видим на всяка страница на портала) въведете своите данни за достъп
Име и Парола.

!!! В случай, че сте логнат/логната, кликнете на „Настройки и профили“ (този линк, който се вижда на всички страници, ще Ви насочи към Вашето потребителско меню)

2. Ще видите преглед на Вашите профили с предложение за възможностите как да използвате порталът като регистриран потребител. Намерете профила на групата, който искате да редактирате и/илида добавите концерт.

3. Проверете дали Вашия профил, към който искате да добавите концерта е „активиран”. В активирания профил (без червен фон) може да добавяте концерт. Обратното – профилът на червен фон чака одобрение от страна на администратор и към него няма възможност да се добавя концерт. Безпроблемният контакт се одобрява от администратор максимум до 3 работни дни.

4. Кликнете на линка „концерти

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.