muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
упътване

Аз съм регистриран потребител на портала Muzikus.bg, имам създаден профил на група и искам да добавя или да сменя своята mp3:


>> лицензно споразумение
>> упътване


Задължаващо лицензно споразумение към публикуваните аудиовизуални творби на портала Muzikus.bg:
     
1. Тези задължаващи лицензни условия установяват правата и задълженията между общностния музикалния портал Muzikus.bg и потребителя на услугата „Групи”, тоест – изпълнителя или неговия упълномощен представител.

2. Услугата предоставя възможността да се създаде публично достъпна страница на профила на изпълнителя и да се помества на нея информация, която ще бъде свободно и безплатно достъпна за всички посетители на портала.

3. Потребителят се задължава да спазва това споразумение от момента на първия достъп до потребителския интерфейс.

4. Потребителят носи пълна отговорност за всякакви звукови, визуални, текстови и други материали, поместени от него с цел излагане на публична достъпност. Потребителят потвърждава, че тези материали не са в противоречие с правните норми на Р България.

5. Потребителят потвърждава, че е законен притежател на авторските права на всички поместени материали.

6. Потребителят потвърждава, че всички поместени от него аудиоматериали не са пазени от трети лица или субекти, или евентуално, че с тези субекти има всички лицензни права за тези материали, включително и уредените права за композиция, предадени от други автори.

7. Порталът има право да отхвърля публикуването на поместените материали, а именно материали с ниско техническо качество и материалите, нарушаващи правните норми на Р България, и то без посочване на причините.

8. Порталът си запазва правото да използва са своите маркетингови и комерсиални цели в рамките на своите дейности всякакви звукови, визуални, текстови и други материали при това и извън страницата с профила на изпълнителя.

9. Никакви финансови изгоди от дейността на портала не произтичат за потребителя, включително и права за възнаграждение вследствие на операции, свързани с авторските права, за всякакво съхраняване на звукови, визуални, текстови и други материали.

10. Потребителят има право когато и да е да отстрани или измени отделни части на своя профил..

11. В случай на откриване на вреда по отношение на чужди права или нарушение на това споразумение порталът си запазва правото да вземе решение по въпроса, включително и възможносттаза премахване на потребителския акаунт, и то без съобщаване на причините и без никакво предизвестие.

12. Порталът си запазва правото когато и да е да промени тези условия без никакво предизвестие.Как да прибавя или да сменя своя mp3-ка:

Препоръчваме да си принтирате тази упътваща страница и да се върнете към прозореца, от който сте отворили помощното меню. Или да минимизирате прозореца с това упътване и да продължите според упътването в първоначалния прозорец.

1. Кликнете на линка вход (линкът се вижда на всяка страница на портала), задайте своето потребителско
Име и Парола и кликнете на бутона Изпрати

!!! В случай, че вече сте логирани, кликнете на линка потебител „Вашето име“  логиран (този линк се вижда на всички страници, винаги ще Ви насочи към Вашето потребителско меню)

2. В менюто на своя потребителски профил изберете линка mp3.

Списък на категориите на Музиконтакт, към които можете да добавите mp3:
9. ТВОРЦИ И ЛИЧНОСТИ

3. Попълнете името на композицията, кликнете на бутона „Търси”, намерете образец от папка във своя компютър, добавете, потвърдете съгласието си с лицензното споразумение и кликнете на бутона Изпрати.
Максималната големина на всеки качен запис е ограничена на 10 MB, единственият достъпен формат е "mp3".

4. Можете да редактирате (смените) записа когато и да е с бутона Оправи.

5.  Можете да премахнете записа когато и да е с бутона Изтрий.
 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.