muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
упътване

Аз съм регистриран потребител на портала Muzikus.bg и искам да си редактирам своя профил (контакт):


Препоръчваме Ви да си принтирате тази навигационна страница и да се върнете в прозореца, от който сте отворили навигационните насоки. Или да минимизирате прозореца с тези насоки и да продължите според упътването в първоначалния прозорец.

1. В полето за достъп (налично е на всяка страница на портала) задайте своите потребителски Логин и Парола.

!!! В случай, че вече сте влязъл / влязла в акаунта си, кликнете на линка >„вашите настройки и профили” (този линк е наличен на всички страници, винаги ще ви насочи към Вашето потребителско меню).

2. Ще се изобрази списък на Вашите профили с предложение за възможностите в използването на портала за регистрирания потребител/регистрирани потребители. Тук намерете профила на групата, който искате да редактирате, и в списъка от предложения изберете, дали възнамерявате да оформите/промените основните данни за групата / изпълнителя, фотогалерията, mp3, концертите или блоговете.

5. След това в изобразения формуляр проведете необходимото оформление и изпратете формуляра с бутона Изпрати актуализациите (на другата страна на формуляра) за одобрение от администратора. Всички нови регистрации и оформления се разглеждат от администратора на портала – проведените промени ще бъдат видими едва след даването на неговото съгласие.

Вашите най-чести проблеми и запитвания:


Забравил съм си данните за достъп (Логин и Парола)
Отговор: В случая ще Ви помогне преди всичко подробното упътване на страницата:
Забравил съм данните си за достъп?

Регистриран потребител съм, а системата ми отказва достъп.
Отговор: В случая ще Ви помогне преди всичко подробното упътване на страницата:
Защо системата отказва ми отказва достъп?


Тази част от помощното меню ще допълваме редовно въз основа на Вашите забележки и въпроси.
 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.