muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
упътване

Не съм регистриран потребител на портала Muzikus.bg и искам да се регистрирам и да имам възможностите и предимствата като регистриран потребител на портала (да добавя нов контакт в каталога, да редактирам свой, вече публикуван текстов запис, да участвам в състезания, да подавам обяви…)


Препоръчваме да си принтирате тази упътваща страница и да се върнете към прозореца, от който сте отворили помощното меню. Или да минимизирате прозореца с това упътване и да продължите според упътването в първоначалния прозорец.

1. Кликнете на линка регистрация (линкът се вижда на всяка страница на портала), попълнете регистрационния формуляр и кликнете на бутона „Изпрати

Четете внимателно помощните текстове при всички задължителни данни!

2. На Вашия електронен адрес ще бъде изпратен потвърдителен имейл. В него ще получите уникален линк, който трябва да посетите за активиране на Вашия акаунт.

3. С помощта на регистрационния формуляр, който се вижда на всяка страница и подстраница и в който ще зададете Вашето потребителско име и парола, може да влезете в системата.

4. Ще се изобрази Вашето потребителско меню

5. Вече имате възможност да ползвате портала Muzikus.bg като регистриран потребител – да участвате в състезания, да подавате безплатни обяви, да дискутирате във форума, да си направите блог и профил, в които да качвате свои снимки, да си създадете нов запис (контакт) в каталога Музиконтакт, включително профил на група, клуб или фестивал... Вярваме, че ще запазите благоразположение към портала и очакваме с нетърпение Вашите идеи и забележки.


Вашите най-чести проблеми и въпроси:


При опит за регистрация системата непрекъснато ми дава съобщение, че не може да я осъществи.
Случва се често, когато зададеното потребителско име съществува вече в системата. Вероятно, ако зададете като потребителско име поредицата от знаци: „яна“ или „мон“, или „киров“, системата ще ви предупреди, че такава регистрация вече съществува в базата данни. Опитайте да промените Вашите данни за достъп така, че да бъде по-малка вероятността за дублиране. Например: „янавасева“ или „монрусе“, или „кироввеселин“

Защо трябва да давам електронен адрес в данните си за регистрация?
Този елемент от данните за регистрация не е публичен и не го предоставяме на трети лица. Действащият електронен адрес, на който изпращаме електронен код за завършване на Вашата регистрация, е необходим за активиране на Вашия потребителски акаунт. Същевременно е важен идентификационен източник в случай, че забравите данните си за достъп. По електронния Ви адрес може да се намери Вашата регистрация и например да Ви се добави към нея вече публикуван контакт, към който засега не сте имали достъп.
 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.