muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
публицистика
12.4.2010 Репортаж от концерта на Венци Благоев и Ари Роланд Квартет в Благоевград
25.3.2010 Харесва ми да вярвам, че родната сцена малко по малко започва да се отърсва от кататоничния си ступор
18.3.2010 Съдбата си прави понякога странни шеги. Една от тях е да срещаш през определени периоди от време хора, които си познавал, но обстоятелствата са ви „загубили”. Такава е и моята „нова“ среща с Иво и останалите момчета от БМС
24.2.2010 Отбрана част от софийския културен елит, състоящ се от видни музикални дейци, бъдещи (и надявям се стойностни) музиканти, истински меломани и обикновени зяпачи (сноби, посещаващи всякакви събития), както и младежи притежаващи твърде рядка, ретро-интелигентност се потопи в уютната, изискана обстановка на зала България, за да се наслади на първия за 2010 г. концерт на станалия вече световно известен Нов Симфоничен оркестър.
24.2.2010 Audrey Horne е норвежка хард рок група, сформирана през 2002-ра година. До този момент момчетата са издали 1 EP и 2 албума. Съвсем скоро им предстои да пуснат на пазара и трети. Макар и участията им на родна земя да са предимно клубни, вторият им албум „Le Fol” пожъна голям успех както в Норвегия, така и в чужбина.
27.1.2010 Финландските пауър метъли Stratovarius обещаха силен концерт и раздаване до край и удържаха на обещанието си. При своето първо гостуване в България те направиха шоу, което почитателите им навярно дълго ще помнят.
28.12.2009 Шведите Pain of Salvation за съжаление засега избягват да посещават родината ни. Обясненията са все същите: „В България албумите ни не се продават”. Всъщност групата като цяло прекарва сравнително малко време по турнета, затова и възможностите да бъде видяна, не са много. На почитателите на POS в крайна сметка често не остава друго, освен да предприемат някое (понякога и по-далечно) пътуване, в случай, че фенове държат да видят техен концерт със собствените си очи.
8.12.2009 Клуб Параграф 22 в Братислава вече е на прав път. Буквално всеки ден можете да чуете музика на живо. Може би най-известната личност, която имаше концерт тук, е швейцарско-американският барабанист Джоджо Майер. И то два пъти за много кратко време – с джаз триото DEPART и с групата NERVE, която свири дръм енд бейс музика на живо. Нямаше как да не се възползвам от това и при първа възможност да го поразпитам.
2.10.2009 Тази година Гилън ще стане на 64, ако от години не бяхте свикнали с посивелите му небоядисани коси, едва ли щяхте да познаете възрастта му. Все така енергичен, усмихнат и най-вече неуморно деен. В началото на март излиза поредният му солов албум, озаглавен One Eye to Morrocco. Когато се срещнахме през януари, той беше почетен гост на пражкия Бал в операта, направи записи с Чешкия симфоничен оркестър.
1.10.2009 За Джанет Робин, родом от Лос Анджелис, най-често се говори като за ученичка на легендарния китарист от групата на Ози Озбърн, нещастният и преди всичко – преждевременно загиналият – Ренди Роудс.

28-37 (37) 

в началото върни назад предишни 1 2 3 4 други предвижи напред накрая

 
 
2.10.2010 След скорошната новина, че Майк Портной, съоснователят и основна движеща сила
11.8.2010 Не се случва твърде често името на един албум да отразява съвършено емоциите
9.8.2010 Групата залага на стабилен мелодичен хард и хеви

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.