muzikus.bg на facebook
Muzikus.bg homepage
рецензии

Gabriella Cilmi – Ten

25.6.2010Universal (47:55)

Предполагам и на вас ви се е сторило, че дебютният албум на Габриела Чилми „Lesson To Be Learned" напомня освежен вариант на Ейми Уайнхаус. Сега изпълнителката на световно известния хит „Sweet About Me", който преди две години продаде над два милиона копия, е записала за новия си албум „Ten" поредица от нови песни. Но те за съжаление далеч не достигат изразителността на дебюта, с който певицата се утвърди в музикалното пространство.
Какво да кажем за качествата на момичето, Чилми си я бива, но нейната колекция от дванадесет песни, чисто и просто прошумява през ушите ви по такъв начин, че не сте сигурни дали сте чули по-добра Ким Уайлд или по-лоша Мадона. В края на краищата, най-добрата песен в албума е новата версия на „Sweet About Me", което е достатъчно красноречиво. Надявам се, че новият албум, който е същевременно мелодичен и приятен, но чийто песни са лесно взаимозаменяеми, е просто едно малко колебание в началото на кариерата на симпатичната австралийка, на която искрено пожелавам и то не само като привърженик на футболния отбор със значката на кенгуру, да не се загуби в тълпата от също толкова амбициозни и талантливи певици.

Най-добро: „Sweet About Me", „Superhot"
Това звучи като: Типичен продукт на съвременния женски поп

Автор: Роман Иреш


точки
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/recenzii/Gabriella-Cilmi-Ten~29~may~2010/
 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.