muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
рецензии

Уитни Хюстън - I Look to You

8.10.2009Arista - Sony Music (46:43)

Whitney Houston - I Look to You

Whitney Houston - I Look to You

Дълго, цели седем години Уитни Хюстън не издаде нищо, а последия албум, който имаше успех в световните класации беше саундтрака към филма Bodyguard, само че това беше още през 1993 година. От тогава Уитни пълнеше странниците на списанията във връзка със скандали с дрога и с вече бившия си съпруг Боби Браун.
Уитни Хюстън просто трябваше на всяка цена да издаде добър албум, защото този неин опит да се върне под светлините на най-ярките прожектори, можеше да се окаже последен. Затова веднага ще ви кажа, че
I Look to You е само един добър, но в никакъв случай „убийствен” албум. Уитни явно се е опитва да не изгуби по-старите си слушатели с класически соул звук, с какъвто доминираше на първите си албуми и същевременно иска да не изтърве и по-младата публика.Това е обяснението, че половината от песните са облечени с модерни, танцови палтенца в духа на това, на което в днешно време се казва - R&B.
Уводната, ритмично напориста, но мелодично слабо изградена Million Dollar Bill е една от примерите.
Останалото е класическа Уитни Хюстън, която има злато вместо гласни струни в гърлото си. Когато получи възможност, най-често в баладите само с пиано, като едноименната песен от албума I Look To You, или в нежно романтичната A Song For You, Уитни пуска гласа си напълно и е просто вълшебна както едно време.
И през своята качествена неизравненост този албум доказва, че Уитни Хюстън е една от най-добрите певици в поп музиката и че без нея музикалният свят ще е много по-беден.

Автор: Иван Иванов

точки
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/recenzii/Uitni-Hyustan-I-Look-to-You~08~oktomvri~2009/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.