muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
търси група
добави група
Свирите в група, която не е в нашата база данни? Въведете информация за себе си и си създайте профил. (>> повече)
 
група

Swing Regime

блус / джаз / суинг, София (София-град)
URL:
 

състав
Mark Bossanyi
Svoboda Bozduganova
Lazar Benov
Ivan Stiliyanov

биография
Mark Bossanyi (Muncle Ark) – Акордеон (баян)
Марк и своят акордеон живеят в България от 1994 г. насам. Освен на баяна той свири и на контрабас, банджо, китара, клавирен акордеон и други. Основател е както на СУИНГ РЕЖИМ, така и на Бацилус балканикус бенд. Уникалният му джазов стил идва от разнообразните му музикални влияния от детството и дългогодишния му опит в различни джазови и етномузикални формации в Англия и Франция. Преди де са премести в България Преди да дойде в България Марк е участвал в различни групи като Трио "Бугаров" с Ноел Джонсън (Кашкавал, Дигърс, Жава Люн) и Фил Скамел (Фил и Жил)ил и

Боди Боздуганова (Body) – Контрабас
Боди е закърмена с музика. Като дете, нейният дом е място, където непрекъснато идват, свирят и общуват музиканти. Неформалният творчески дух там вдъхновява усещането й за джаза и класическата музика, което тя по-късно доразвива в Националната Музикална Академия в София. Там учи контрабас при доц. Петя Бъговска и при проф. Симеон Венков, с когото свири в "Джаз трио + Х". Боди продължава активно да развива чувството си за джаз импровизацията в майсторски класове на световно известни джазмени като Милчо Левиев, Руфъс Рийд (САЩ) (Rufus Reid), Карлос Дел Пино (Куба), Том Книфик (САЩ). С много хъс, точни щрихи и финес, Боди суингира със СУИНГ РЕЖИМ от 2004 г. насам.

Иван Стилянов (Ванката) - Китара
Последно присъединилият се музикант в „Суинг режим” Ванката се отличава с вроденото си чувство към импровизираната музика. Изпълнява виртуозни изпълнения джаз и латино. Учасвал е в радио и кино продукции на БНР и БНТ (филмова музика) известни хора от сцената като Любо Денев и Стефан Вълдобрев, и от 2009г. свири в оркестъра на НМТ "Стефан Македонски"

Лазар Бенов - Барабани
Както за останалите музиканти в СУИНГ РЕЖИМ, и за Лазар музиката е органична и неразделна част от живота му. Благодарение на музикалната атмосфера, която цари в семейството му в северна България, Лазар израства с изтънчен музикален вкус. Ритмичните и общомузикалните му способности не остават незабелязани.
Като барабанист в група Суинг Режим, Лазар често взривява аудиторията със соловите си изпълнения.

 
оценяване
За да оценявате, трябва да влезете в системата.


галерия


Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.