muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
за нас

Музикалният портал Muzikus.bg е част от портфолиото на издателство „Музикус”, което съществува от осемнадесет години на чешкия пазар и се специализира в издаването както на книги, така и на три списания: „Muzikus”, предназначено за активни музиканти от всички възрастови групи, „Harmoniiе” с насоченост към класическата музика и джаза и мултижанровото „mGuide“.

Българският клон на издателството подготвя издаването на списание „Музикус“ на български език и разработва интернет страница по проверения модел на Muzikus.cz, чиято средна дневна посещаемост е над осем хиляди уникални визити, отреждащи му място сред най-видните музикални портали в чешкото интернет пространство.

На своите посетители Muzikus.bg ще има за цел да предлага изчерпателна и проверена информация от света на музиката, включително новини за подготвяните за издаване албуми, за концерти на територията на България и извън нея, репортажи и фотогалерии от различни музикални събития, интервюта, профили на нови музикални открития и популярни изпълнители, подробни новини за фестивалния живот през цялата година и преди всичко секции ориентирани към интересите на активните музиканти. Сред основните приоритети на портала са актуалността на разработваните теми, жанровото разнообразие и новините от регионите. Порталът също така ще предоставя на групите и музикалните проекти пространство за създаване на собствен профил, чрез който ще могат да информират широката публика за концертите си, да публикуват новини и да предлагат даунлоуд на свои mp3 записи.

Благодарение на читателските профили и блоговете в изграждането на портала ще могат активно да участват и неговите посетители.

 
контакти
Muzikus.bg

Пощенски адрес
Издателство „Музикус”
бул. Александър Стамболийски 205
София 1000
България

Е-mail:

Muzikus.cz

Пощенски адрес
Muzikus
Novákových 439/6
180 00 Praha 8
Czech Republic

Е-mail:
Tel: (+420) 266 311 701
Fax: (+420) 266 311 702
 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.